Saturday, April 10, 2010

Hi Hat Sedap!

HELLO!
Hari ni bangun-bangun mandi, pastu keluar pergi Chapel St. Tengok guitars, mahainya, tengok amps..mahainya..tengok ja lah. Tapi tadi nyaris-nyaris nak beli Hi Hats..aku lupa dah nama brand tu..tapi mmg sedap gila laa. Sayang seribu kali sayang..duit aku sayang gila, so aku takmau beli la kot..taktau la kalau esok lusa ubah fikiran..lepas tu jalan merata-rata sampai lost mana nak pi semua.Pastu cari kedai nak makan, jalan sampai ujung dunia pastu patah balik makan KFC. Pastu kat KFC aku order Ultimate Burger set ni, pastu dia tanya " EAT HERE OR TAKE AWAY "..tapi bunyi accents dia macam " ITEAAA OR TAKE AWAY? " aku dah lost apa nak jawab untuk ITEAA. Dengan spontan aku cakap "MAKAN SINI!"..semua gelak kat aku..haree...

Pastu balik Malaysian Hall tidur..
Pastu bangun main pingpong ngn Noh..
Pastu duduk..
Pastu Kak Ili sampai...
Pastu makan....
Pastu aku nak stop blog ni..
Sbb aku nak MAKAN.
bye.

9 comments:

Adek ashyraf said...

nsib baek ada gak KFC kt sne..kalo x,kebuloq la hampa dok sna..haha

atn.yusry said...

ITEAA!hehe bahasa kedah sebut macamana plak?

Carl Samsudin said...

AG!! baik hati lawat belog aku skali!!

Neoz said...

Wow! It's AG man ~ Taktau plak gitaris feveret ni ada blog... =)
I am ur follower...

Muhammad Iqbal a.k.a Ikbal Kebal said...

Hi AG... Can you please review our song, Trauna 7 - Horizon on our MS page, http://www.myspace.com/trauna7band. To download the song, please go here - http://www.4shared.com/audio/H4yY41eA/Trauna_7_-_Horizon.html

Thank you!

Radamuzik.blogspot.com said...

Assalammualaikum
ag kalau ada effect ke ape nak tolak info2 la k..

sely said...
This comment has been removed by the author.
sely said...

AG save duet nak kawen eyh?hehe..

ARIXA XANDRIA said...

Bila nak update blog.