Friday, April 9, 2010

T Shirt & Stuff - Epain.

Macam biasa, tajuk blog aku selalu izzat yang bagi, takda kena mengena k?

Assalamualaikum, saya tak crash wifi kat mana-mana buat kali ni, ni mmg online dekat Malaysian Hall..ceritanya since kami sampai sini memang ada pun internet, entah la macam ada pakatan nak kedekut password wifi kat sini..pagi tadi kami dapat password dari warden Malaysian Hall directly..hmm..pastu masa tengah online ni, ada muka penipu haritu, haii tak malu ka? gaya ja macam ustaz..tapi menipu..

Ok, takda mood nak story benda tiap-tiap hari sebenaqnya..tapi boleh la nak cakap beberapa perkara, macam show kami yang first hari tu..ok show tu sukses, mmg serious best sangat..happening crowd kat sini, kitaorg main 5 lagu yang padat, Bila Aku Sudah Tiada, Dugaannya, Ahmoi Chantek, Pagi Yang Gelap, ngn Aku Scandal. :) semua sing a long..rabak kot.Yang bestnya kami share stage ngn The Pilgrim, diaorg reunion balik Kombat dengan Lee, yakni line up yang 1st dulu tu..happening!!

So lepas show tu hari seterusnya, kami jalan-jalan Melbourne City, ok nak cakap apa eh? so far ok ja la..tak seExcited kat UK la..sini macam calm ja..dia tak busy sgt..tapi orang still ramai. Then aku beli converse untuk aku yang mana memang 2 design tu tak masuk KL ngn Singapore, last time aku tengok pun kat Camden, London, so cam berbaloi la nak beli..tapi hari ni tadi aku jumpa kasut yang sama, pastu murah lagi..haram jadah betoi..takpala, dah beli dah pun..pastu jalan-jalan kat sini macam boring la jgk untuk orang macam aku ni, aku ni dahla boring..tapi sebenarnya kalau pompuan mesti depa suka la..aku rasa la..

Hari ni tadi aku pi Melbourne Zoo, matlamat dan tujuan nak tengok kanggaroo, koala ngn platipus..tapi in the end, kanggaroo tidoq, malaih pastu koala nampak sekoq ja,tu pun duduk tinggi atas pokok, pastu Platipus pi VET!! dejeii boringg..layan ja la menatang lain, CONTOHNYA ORANG UTAN..pastu nak tengok gajah kena beratoq panjang..gilaa panjanggg..boringgg..okla atleast aku dah sampai! lalalala..lepas pergi zoo blk city, jalan-jalan lagi..hari ni pergi Allans Music, kedai instruments..tengok guitars, amplifier, barang-barang recording..blablabla..MAHAI!!!! SINI BARANG MAHAI!!! zzzzzzzzzzzzzzz...

Balik Malaysian Hall..ada internet! Alhamdulillah, tapi kena duduk kat hall depan, cam ramai orang kat sini macam CC..haih..pastu ada penipu sorang ni..annoying sungguh nak online..aku suspek pasni dia mesti cari akai nak tukaq password ka apa ka..dasar dengki..mentang2 la aku ni rambut kuning kat tepi, nampak hina la..-_-
klah..cukup blog untuk hari ni..rabungggg! letih..

2 comments:

paperheART said...

haha. i totally understand you man.. living in sydney, i barely set foot in msia hall. they only see the bad in you, refusing to see the bad in themselves. oh well...

i personally dont enjoy melbourne as much as sydney but it was a good thing your show was in melb because the msian soc there is gargantuan compared to sydney, hence me being here instead.

tsk.

Nursyuhaiza Kasim said...
This comment has been removed by the author.