Saturday, January 22, 2011

2011




Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Lama tak blog, tak reti la blog blog ni, hari tu ingat nak buat imbasan 2010, tapi banyaknya benda nak ingat..
tapi aku try sehighlight mungkin yang mampu;

1. Blackberry - mula beralih kepada smartphone untuk tujuan sosial kerja.
2. UK & Eire TOUR - sekali lagi ke Inggeris bersama Hujan.
3. Melbourne - show kat Melbourne dengan Hujan.
4. Debut AG&Co & The Ramlees.
5. Paramore Live KL - aku rasa, banyak benda baru gak pasal production concert aku study tengok depa ni.
6. Tribute to PRAMLEE "Indiepretasi" - projek gila! 2 minggu punya kerja.
7. Godin Guitars - beranak pinak; aku dah ada 6 buah guitar Godin.
8. Pedaltrain - Menghasut ramai guitarist pakai Pedaltrain, && GuitarStore untuk bawak masuk ke Malaysia.
9. Showcase Esplanade - Concert solo Hujan kat Singapore.
10. Kamar Seni - produksi & networkin berkembang pesat, Alhamdulillah.
11. COCO - 3rd album released. (sila cari di Speedy, titled HEY YOU).
12. Hujan - 3rd album released.

cukuplah nak ingat 12 benda sebab 12 mewakili 12 bulan. Jadi aku dah cover setahun punya benda, walaupun banyak lagi benda nak share tapi aku takleh recall/recap. && anyway biar apa achievement , experience dan dugaan yang aku dapat/ngadap..aku kena ingat, jangan lupa asal usul.. jangan lupa a'mal ibadat, & semua orang tersayang terutamanya ibu & bapa. ok 2011 baru sahaja bermula. Mari menuju kejayaan. Bismillahirrahmanirrahim.

6 comments:

Akulah Aqilah Itu said...

Waaaa!Nanti buat tour ke US pulak!

Ariffin Janal said...

cayok2 !

MEGAT KHAIRULIZWAN said...

steady la oqang kedah!

kakiberita said...

gila padat.
AG. kasi review ini lagu sikit.

wuckloo -janji
http://www.mediafire.com/?69y0c3dua3xsz15

sarell said...

bagus2...arap2 2011 boleh terus maju ke depan

Proletariat obscura said...

Dah try gitar baru Music Man. Gamechanger, depa claim semua sound gitar dalam dunia boleh di customize dgn memainkan gitar model ni. chekitout kat sini http://gamechanger.music-man.com/videos