Thursday, July 7, 2011

27th at 7th 7.



Happy 27th Bornday for Me.
tidoq lewat sebab pagi semalam recording sampai Subuh.
lepas tu reply wishes kat Facebook & Twitter, aku reply semua wishes..
1st time buat mcm tu.tidoq kul9am,bangun jam 12pm.kejab ja tidoq..
lepas Zohor, buat kerja deadline jam3 kena hantar.Lepas tu nak pergi lunch
asalnya ramai-ramai..turn up jadi aku ubah plan, sbb ada meeting mengejut.
meeting yang takdak jalan penyelesaian lagi keputusannya.:( hilang selera makan.
tapi jam5+ tu aku dah start lapar sangat, so paksa makan..
Makan nasi ngn lauk..makan sorang-sorang depan tv sampai lahap tercekik..
lepas tercekik tu sebak gila....hmm..lepas makan mundar mandir..call mama bgtau esok nak pi SG,
lepas tu buat kerja studio,buat arrangement medley Bunkface Hujan untuk GIGtv9 Ahad ni, Study lagu, praktis guitar,
pastu..mundar mandir lagi..aku lost dalam studio sendiri..apa nak buat lepas ni lepas tu..
lepas 12tgh malam..ok tu saja..sampai skrg..masih tunggu benda yang tak pasti..
lagi 4,5 jam nak bertolak ke Singapore..tak prepare apa langsung..goodluck AG..
OK Selamat Malam.. :(


AG

11 comments:

linahilmin said...

birthday boy taknak lah sedih2.. Insyaallah, takde masalah tak boleh selesai.. cepat dengan lambat je..
Have a safe journey to Singapore, best of luck utk show tu & have fun ya!

Selamat Hari Lahir AG!

Nur Aizureen Md Zahir said...

hepy beshday AG ^^
ops,,hepy belated besday..
may ALLAH bless you..

heliza suhaimi said...

happy birthday..semoga panjang umur & murah rezeki..diberkati ALLAH setiap detik langkah perjalanan.. amin..

larn_rainger said...

tak lambat kot nak wish...hepy birthday AG!..makin hari,makin tua da kan..emm *bile nak kawen?? noh da..:P..

HEPY BIRTHDAY AG!
semoga panjang umo & d'murahkan rezeki..

Izyan said...

rockstar mana boleh sedih sedih macam ni. cheer up la AG!

adrenelin zielyana rinie said...

life must go on..
senyum penawar segala masalah..
cuba tarik nafas dan tenang kan hati..ingat allah..
teda mslh yang x blh selesai d dunia ne !

PETI said...
This comment has been removed by the author.
nabiha abdul said...

hapy belated bufday ag.. =)

Fadzil topaN said...

jgn tension2 AG,, takot nnt hg jd mcm jason becker nnt

IS said...

slmm.. ag apa khabar,,aku ne peminat ag.

HaifaHaris said...

TUJUH.
sekali aku terfikir bagaimana aku boleh terlajak hingga ke sini.
Cari info yang lain, lain yang didapat.
Apa yang aku mahu kata,
hanya mampu tersenyum.
rupa-rupanya aku masuk blog AG.
aaa