Thursday, December 1, 2011

#ProjekBuku

Assalamualaikum, dah lama tak update blog ni macam biasalah, malaih & sibuk dengan kerja dalam studio, anyway aku baru siapkan educational write-up untuk Projek Buku. Apakah itu Projek Buku? boleh check kat sini http://documentist.wordpress.com/2011/11/03/currently-untitled/ nanti baca la. So aku salah seorang yang sebahagian contributors dalam tu.:) okay gtg,nak kena study lagu untuk session bulan ni, banyak plak performances akhir tahun ni. Rezeki nak pi Mekah kot next year, InsyaAllah. Do'akan ya?

Oh ya, lepas publish buku tu nanti aku paste semua writings tu dalam blog ikut chapter k? langsai hutang aku! HEHEHE. Sekian Wassalam.

3 comments:

BeLLa BeLLa said...

wow macam best je projek buku ni.nama2 yang involve pun gempak :D

Ms Dayang said...

wordpress..

apa2 pun hepy dapat blogspot AG nee :)

dL said...

Tak paste punn..
Di manakah janji manis mu?